Sponsor worden?

Fijn dat u de tijd neemt om onze informatiepagina voor de sponsors te bezoeken.

Door onze internationaal bekende freestyle sterren en juryleden kunnen wij vanuit Gorinchem met ons Garcia Freestyle Football toernooi online een miljoenenpubliek kunnen bereiken en aanspreken. Graag willen wij onze sponsors hierbij effectief in het zonnetje zetten door middel van shout outs vanaf de finale en bij de prijsuitreiking. Ook willen wij de mogelijkheid bieden om reclame-uitingen in beeld te brengen op de achtergrond van onze battles. Deze battles zullen vanaf de kwartfinales op grote kanalen gestreamd gaan worden. Door het succes uit voorgaande twee toernooien kunnen we bevestigen dat we dit jaar een top line up hebben qua spelers, juryleden en host.

Heel graag vertellen onze ambassadeurs u meer over onze mogelijkheden tot samenwerking.

Onze ambassadeurs vertellen u hier graag meer over. Zij zijn bereikbaar via onderstaande emailadressen en maken graag met u een bel, zoom- of persoonlijke afspraak om dit nader toe te lichten.

Leeft u met ons mee maar is een grote samenwerking niet per se wat u zoekt?
Er is altijd nog een mogelijkheid ons te steunen via onze supporters van GFFA actie.

Hier wordt u als trouwe supporter van GFFA vereeuwigd in onze supporters wall of fame als dank voor uw steun. We kijken uit naar een geweldig toernooi en hopen op uw steun.

Programs

Teqball
Freestyle
Panna

Follow us

on social media for the latest updates